Зарежда Събития

« Всички Събития

Ракът: Избор на живот – Група за взаимопомощ

27 декември @ 18:00 - 19:30

С огромно вълнение отваряме регистрацията за първата професионално водена и безплатна група за взаимопомощ към Фондация за Човешко Развитие Гергина.
  • Групата е създадена с цел да предостави пространство за дискусия, споделяне на опит и възможност за взаимна подкрепа и израстване. Да сме смели заедно.
  • Групата за взаимопомощ е пространство за хора в различни етапи и точки от онкологичното пътуване – диагностика, лечение, след лечение. Група, в която хората могат да споделят чувствата и предизвикателствата, които изпитват, с други, които които имат личен опит с рака.
  • Тя е интегрална, отворена за споделяне на множество пътища и опит. Позволява ни да почерпим от подобни или коренно различни преживявания и гледни точки и пътувания – всичко принадлежи и ни обогатява, помагайки ни да разширим собствените си представи за рака и значението му в нашия живот.
  • Целим да създадем общност, която насърчава чувството за принадлежност и помага на всеки човек да се чувства по-разбран и по-малко сам. И да насърчим усещането за повишена осведоменост и свобода на действие при навигирането в пътуването през диагнозата рак, по най-автентичния за всеки човек начин.
Срещите започват на 6 септември 2023 и ще се провеждат онлайн, всяка сряда от 18:00 – 19:30 EEST/ българско време, в платформата Zoom. Предвиждаме и редовни срещи наживо, информацията за които ще бъде съобщавана отделно.
Групата е професионално ръководена, с водещи Наталия Кърджалийска и Мария Петкова.
Езика за групова работа е български. Планират се и групи на английски език.
Линк за настоящата среща ще получите след регистрация тук: https://form.jotform.com/232407033551345
Очакваме ви!!

Детайли

Дата:
27 декември
Час:
18:00 - 19:30

Организатор

GERGINA Human Development Foundation
Phone
+32 4861 63 620
Email
georgia.efremova@gergina.org
View Организатор Website