Yager Code - Йегер код в България

Йегер код или Йегер терапия (Yager Code) е клинично доказан метод на лечение, който може да разреши за постоянно психологически и психосоматични оплаквания.
 
Скритите причини за заболяванията се разкриват внимателно с помощта на Йегер терапията и се разрешават и облекчават здравословните оплаквания.
 
Йегер код е разработен от проф. д-р Едуин Йегер от Сан Диего, професор по психиатрия в Медицинското училище на Калифорнийския университет.

 

“Като терапевт предпочитам да намеря причината за проблема и да го разреша, а не да се боря със симптомите. Когато причината бъде отстранена, няма повече симптоми.”
 
Д-р Едуин Йегер, професор по клинична психиатрия, основател на терапията Yager Code (известна и като сублиминална/подсъзнателна терапия)
 
Йегер код се използва с голям успех както за умствени, така и за физически оплаквания повече от 40 години. Yager Code е научно проучен и клинично доказан метод.
 
Как работи Yager Code?
Yager Code използва целеви въпроси, за да установи контакт с по-високо ниво на интелигентност в клиента. Тази висша интелигентност или свръхсъзнание е това, което д-р Йегер нарича „център“. Този „център“ действа като библиотекар в своеобразен архив, в който се съхраняват всички спомени, преживявания и ценности от изминалите години. Центърът може да намери причината за проблема и да го реши. С отстраняването на причината симптомите също ще изчезнат.
 
За кои здравни оплаквания се използва Yager Code?
Yager Code се използва успешно при тревожност, паник атаки, депресия, проблеми със съня, компулсии, хранителни разстройства, зависимости и др. Йегер код също може да помогне за разрешаване на психологическите причини за физически разстройства с психогенен произход като хронична болка, астма, мигрена, алергии, синдром на раздразнените черва и др.
 
Yager Code е подходяща както за възрастни, така и за деца и дори може да се използва при хора, които не могат или не искат да говорят за проблема си. За разлика от други инструменти, травматичните или стресови спомени не трябва да се преживяват отново, за да настъпи изцеление.
 
Yager Code е краткосрочна терапия. Забележими и трайни успехи обикновено могат да се видят само след няколко сесии.  Нуждаем се от около три до десет сесии, докато основният проблем и всички свързани с него проблеми бъдат разрешени.
 
Yager Code сесиите могат да бъдат провеждани и като част от онлайн консултация. Резултатите съответстват на успехите от срещите на живо.