Психотерапевтичен ритрийт в планината с Мария, Стефи и Спасимир

Привет, приятели, познати и непознати,

Пишем, за да ви информираме и поканим на психотерапевтичен ритрийт от 20ти до 23ти юни 2024г. Четири дни, три нощувки, пълен пансион вегетарианска храна, от четвъртък до неделя.

Сред прекрасна планинска природа ще се потопим в много преживелищни опити, психотелесни упражнения, йога, медитации, групова психотерапия, интензивно дишане, психотеатър, чист въздух, споделяне и интегриране на промените. Ще бъдат четири наситени и запомнящи се дни с фокус към вътрешния свят и изграждане на ресурс и умения за преодоляване на предизвикателствата.

Предназначено е за хора, които е желателно да имат настройка какво представлява динамиката в една такава интензивна и преживелищна работилница, лична или групова терапевтична подготовка или готовност да влязат искрено и отворено в подобна работа в група, както и за наши редовни клиенти, които познаваме, или са посещавали предишни наши събития.

В защитена среда се отварят процеси, които са силно “вадещи” наши вътрешни наличности и собствени теми, на които им е дошло времето за качествена преработка – например такива могат да бъдат срам, страх, вина, социална тревожност, страх от това да бъдем видяни слаби, уязвими, плачещи и други. Преминаването през това в среда от съмишленици с обща цел изцеление е силно освобождаващо.

Ще се проведе в с. Говедарци, Рила планина, хотел “Дивите петли”.

Тримата водещи сме Стефи Божилова, Мария Петкова и Спасимир Иванов.
В цената са включени нощувки и вегетарианска храна:
700 лв ранно записване до 31.05.2024 и
750 лв записване след 31.05.2024.

*Място се запазва след приемане на заявката за участие на лично съобщение с някой от водещите и превеждане на капаро в размер на 300 лв.

Очакваме ви с готовност за смело и красиво вътрешно освобождаване!